Dieren

Dieren zijn ook spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke wezens. Zo ook voor dieren en hun eigenaar/verzorger geef ik inzichtgevende begeleiding, healing/reading en indien gewenst maak ik een verslaglegging. Bij dieren bestaat het consult ook uit een 'gesprek', maar dan op een telepathisch niveau van communiceren. Het 'praten' met dieren is eveneens heel eerlijk, puur, direct en doelgericht. Tevens voel ik de emoties van het dier, waardoor ik al gauw kan 'invoelen' wat het dier doormaakt en wat daarvan de oorzaak is.

Consulten zijn in principe mogelijk voor nagenoeg alle dieren, met zo ook een breed scala aan hulpvragen. Voornamelijk betreft het in mijn praktijk; paarden, pony's, ezels, honden, katten, konijnen en andere gezelschapsdieren. De hulpvraag kan van psychische, emotionele, spirituele en/of gedragsmatige aard zijn, maar tevens van lichamelijke aard (bijv; ziekte, pijn, herstel na een trauma/ongeluk, etc). Ook vragen m.b.t. overleden (huis)dieren en evt. boodschappen die zij nog willen geven, zijn ten allen tijden mogeijk.

In het verleden ging ik veelal op huisbezoek en legde zo contact met het dier in zijn natuurlijke (leef)omgeving. De meerwaarde hiervan ligt in het feit dat bepaalde klachten en/of problemen vaak gerelateerd zijn met een of meerdere factoren in de (leef)omgeving. Voor meer informatie over mijn vroegere bezigheden, zie Over mij
Tegenwoordig ga ik niet meer op huisbezoek, maar kan ik middels een consult op afstand voldoende helderheid krijgen omtrent factoren in de omgeving. 

Voor meer informatie over consulten op afstand, zie Aanbod

 

Meeting

logo

Praktijk voor de Toekomst