Inzichtgevende begeleiding

Deze vorm van begeleiding bestaat uit een of meerdere consulten.

Ik geef consulten voor kinderen, jongeren en volwassen met een hulpvraag die heel divers kan zijn, variërend van psychisch, relationeel, emotioneel, spiritueel en/of lichamelijk.

Men kan in principe met iedere hulpvraag bij me terecht. Gaandeweg een gesprek ontstaat al gauw inzicht in een bepaalde situatie en meer bewustzijn van belangrijke causale (oorzaak-gevolg) verbanden, met welke factoren deze samenhangen en hoe te werken naar een oplossing c.q. verbetering. Hierbij speelt de diepere verbinding met de essentie wie je werkelijk bent en wat je echt wilt in het leven altijd een rol.

In het bijzonder begleid ik nieuwetijdskinderen / jeugdigen (leeftijd van ca. 2 jaar t/m 20 jaar) en hun ouders. Zie Nieuwetijdskinderen.

Voor iedereen bestaat er tevens de mogelijkheid om een wandeling te maken hier in de bossen, samen met twee pony's. Wandelen met paarden c.q. pony's is namelijk een heel rustgevende bezigheid en schept een ontspannen sfeer om zo in de buitenlucht een gesprek te voeren. Bovendien geven de pony's met hun lichaamstaal aan hoe zij het contact ervaren, waaruit veel te herleiden is.

 

Knus 

 

Ik doe geen huisbezoeken meer zoals voorheen.

Voor al mijn diensten bestaat de mogelijkheid voor consulten op afstand.

Zie Consult op afstand.

logo

Praktijk voor de Toekomst